Extra Service

De vrachtwagens die nooit stil staan.

Wij bieden een zeer goede service naar transport firma’s en stellen ons zeer flexibel op naar deze klanten, op alle tijdstippen, 24/7. Een voertuig dat niet geladen kan worden omwille van een beschadigde ruit, vooral bij vervoer van ADR, proberen wij in zo snel mogelijke tijd ter plaatse te komen. Ook voor een buitenlandse vrachtwagen geeft MGS dezelfde service. Wij werken zeer close samen met concessiehouders zoals Renault, MAN, DAF, Volvo, IVECO, Scania, Mercedes, enz.

Wij hebben ook voorliefde voor mooie snelle wagens en oldtimers.

De jarenlange ervaring van het bouwen en onderhouden van racewagens komt hier goed van pas. Wij plaatsen ook geregeld ruiten van Porsche, Lamborghini, Ferrari, Viper, Corvette, Aston Martin, enz. Voor een ruit van een oldtimer te vinden is het niet altijd even gemakkelijk, bij het vinden van de correcte ruit zullen wij met alle respect voor de wagen deze ruit ook zorgvuldig plaatsen.

Tinten van uw zij- en achterruiten.

Wij tinten ook ruiten van personenwagens, monovolumewagens, bestelwagens, minibusjes enz. Het tinten kan voor verschillende doeleinden gedaan worden : Tegen het opwarmen van de wagen bij hoge buitentemperaturen. Om waarde volle spullen minder zichtbaar te maken in de wagen. Om kinderen te beschermen tegen UV Stralen. Om de wagen een sportieve look te geven.

Na inbraak of vandalisme een voorlopige noodruit.

Bij inbraak of vandalisme is het mogelijke dat de ruit niet beschikbaar is door een feestdag of backorder. Dan kunnen wij u verder helpen door een noodruit te plaatsen. Dit gebeurt met een klevende folie die doorzichtig is om toch nog veillig te kunnen rijden. Daarmee is de wagen terug water-en winddicht. In afwachting voor de nieuwe ruit dit is enkel voor zij- en achterruiten. Bij vervanging van de zijruit wordt de wagen steeds glasvrij gemaakt.

Uw wagenpark controleren tegen glasschade.

Wij komen uw wagenpark controleren tegen glasschade. Als de wagens van het wagenpark tijdens een brugdag, feestdag of in het weekend stil staan kunnen wij de controle komen uitvoeren. sterren kunnen onmiddellijk herstelt worden zodat deze niet zouden kunnen verder scheuren en er onnodige grote kosten oplopen en voor de nodige vervangingen kunnen afspraken vast gelegd worden. Zo blijft het wagenpark up-to-date. Na controle verkrijgt men een gedetailleerd overzicht van de glasschade, om later niet in een beperkt tijdslimiet te komen als een van de wagens naar de technische controle zou moeten.

Wij snijden ook zelf glas op maat voor vele doeleinden.

Voor vele wagens en machines bv : tractoren, graafmachines, bulldozers, mobiele bouwkranen, enz. Of machines die ruiten hebben met gehard glas dat in duizenden stukken kan springen, vervangen wij met gelaagd glas om de veiligheid te verhogen, zeker in de afbraaksector. Om vandalisme tegen te gaan voor machines die onbewaakt verblijven op werven. Ook alle originele ruiten kunnen we leveren en/of plaatsen.

Zijruiten stuk, een nieuwe oplossing.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een safety folie te plakken op zijruiten om een grote bescherming te geven tegen inbraak, anti-car-jacking en rondvliegend glas bij glasbreuk, zelfs bij een kapotgeslagen ruit blijft deze één geheel en valt niet uiteen in 100.000 stukjes.

leveren van artikelen.

Wij hebben ook een groot deel ruiten in eigen stock beheer. Wij bezitten zeker een voorraad van ruiten van de top 20 van de meest verkochte wagens. Wi hebben ook ruiten op voorraad voor Bestelwagens en vrachtwagens Wi hebben een zeer goede en snelle samenwerking met de Leveranciers die ons bevoorraden binnen de 24 uur of wij kunnen zelf de ruiten afhalen. Voor de vaste klanten zoals transportfirma's leggen wij zelf een aantal ruiten in reserve om steeds deze verder te kunnen helpen.