Herstelling

Budgetvriendelijk

Uiteraard is een herstelling van een autoruit goedkoper dan een vervanging. Steenslag kan nagenoeg onzichtbaar hersteld worden en uw voorruit is na de herstelling dan ook zo goed als nieuw. Ook worden onze reparaties door de technische controle goedgekeurd. Een reparatie is echter wel enkel mogelijk indien de steenslag niet groter is dan een stuk van 2 euro...

De technische kant van een herstelling

U wacht best niet te lang bij het herstellen van een autoruit. Indien er zich namelijk vuil of vocht in de beschadiging bevindt zorgt dit voor een negatief effect. Door dit vocht of vuil vergroot de kans op verderscheuren van de beschadiging. Indien u er op tijd bij bent kan de voorruit nagenoeg onzichtbaar hersteld worden, door de herstelling wordt de autoruit terug één massa en is verder scheuren dus niet meer mogelijk.100% onzichtbaar is zo een herstelling nooit maar het resultaat van een herstelling mag er echt wel wezen. Populaire advertenties geven hiervan een verkeerd beeld en beweren dat een herstelling volledig onzichtbaar is maar dit is in realiteit onmogelijk er wordt namelijk een vreemde stof in uw voorruit ingespoten.

Er zijn vele manieren van steeninslag

Hier zijn enkele voorbeelden van inslagen die wij zeker kunnen herstellen. Voor een perfecte herstelling is het nodig vlak na de inslag de ster af te plakken met een doorzichtig plaklint. Zodat er geen vuil of vocht in ster kan dringen. Indien de ster droog en zuiver blijft, dringt de herstelling hars er onmiddellijk in om een beter en mooier resultaat te bekomen.

Hoe werkt zo een herstelling

Heeft u een sterretje in uw ruit ? Dan sturen wij onmiddellijk onze mobiele service naar uw thuis of naar uw werk op die manier verliest u geen tijd. Zo hoeft u uw wagen dus ook niet te missen. In de meeste gevallen komen wij langs in de loop van de dag en is de herstelling uitgevoerd voor u uw auto opnieuw nodig heeft. Maar indien u wenst kan u ook steeds hiervoor in onze atelier in stokrooie / Hasselt terecht.

Technische controle van de autoveiligheid

Bij de technische auto keuring kan u een negatieve opmerking krijgen indien er een ster zich bevindt in het gezichtsveld van de bestuurder. Daarom raden wij aan om steenslag in het directe gezichtsveld van de bestuurder niet te herstellen. Dit uit technische en veiligheidsoverwegingen. Een herstelling vlak naast de rand van de ruit is mogelijk maar heeft een hoog risico op doorbarsten tijdens de herstelling.