Vervanging

Een nieuwe ruit

Een nieuwe ruit plaatsen hoeft echt niet lang te duren... Indien u uw schade van uw ruit bij ons meldt in de voormiddag is de kans groot dat wij de vervanging de zelfde dag nog kunnen uitvoeren. Wij zorgen er ook voor dat uw ruit op een professionele manier door een van onze mensen geplaatst wordt. Wij gebruiken dan ook enkel de meest kwalitatief hoogstaande materialen om de vervanging uit te voeren.

Onze service garantie

Wij werken niet enkel voor particulieren maar ook voor verzekeringsmaatschappijen. Grote firma's richten zich tot ons omdat zij uit ervaring weten dat wij hun klanten of werknemers snel en vakkundig uit de nood helpen. Dit vertrouwen hebben wij moeten verdienen... Elke keer opnieuw. Vandaar dat wij u zekerheid kunnen geven dat wij ook uw vertrouwen waard zijn.

Technische kant van de vervanging

Indien een ruit niet herstelt kan worden gaan we over tot vervanging. Koetswerk en interieur van de wagen wordt met nodige materialen beschermt. De beschadigde ruit wordt op een vakkundige manier gedemonteerd. Het koetswerk en de ruit worden gereinigd en ontvet om de juist hechting van lijmen te bekomen. De lijmen worden op een correcte manier aan gebracht zoals voorgeschreven zijn door de constructeur. De nodige materialen zoals sierlijsten en clipsen worden eventueel ook vervangen. Alle nodige sensoren en elektrische opties worden terug gemonteerd. Na een rusttijd van 1 à 2 uur na plaatsing van de ruit kan men de wagen terug veilig gebruiken.

Time is money

Voor vele grote bedrijven, taximaatschappijen, leasingfirma's en logistieke firma's is een maximale inzetbaarheid van hun wagens (of vrachtwagens) van uitermate groot belang. Zeker omdat voor deze mensen het stilstaan van een voertuig zekere financiële gevolgen heeft. Wij doen voor deze klanten dan ook ons best om hieraan tegenmoed te komen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tijdens de verplichtte rusttijden voor vragenwagenchauffeurs perfect een nieuwe ruit plaatsen zodat er geen vertraging voor de vrachtwagenbestuurder optreed.